Produkter

Sök i butik

Nyhetsbrev

Information

Kontakt

Hippotique AB

Gillbergagatan 26

582 73 Linköping

Sverige

Telefon: workLinda 0702-677332
bloglovin Instagram Webbshop från E-butik.se

Hippotiques testpanel 2011/2012

Under sommaren 2011 inledde vi ett samarbete med Stall Bommedal som kommer att fungera som Hippotiques testpanel.

Jenny Ekblad & Ulf Bylander driver idag Stall Bommedal på en nybyggd anläggning utanför Linköping. Där utbildar dom hopphästar och tar emot elever för träning samt även utför en del annan service inom hästsporten. Dom har stor erfarenhet av olika typer av hästar, är mycket individanpassade och fokuserar på lösningen istället för på problemet. Mer info om hur dom jobbar med hästarna, om deras gård osv finns på   www.stallbommedal.se  

Arbetet i Testpanelen innebär att de kommer att prova och utvärdera produkter ur hela vårt sortiment. Deras synpunkter kommer sedan att presenteras i produktinformationen i webshopen.

Vidare kommer Jenny och Ulf att dyka upp i olika sammanhang tillsammans med oss och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper som tävlingsryttare, hästutbildare, ridinstruktörer uppfödare m.m.

Naturligtvis tar vi gärna emot och vidarebefordrar rekommendationer från alla våra kunder - skicka oss ett mail eller använd kontaktformuläret här på hemsidan och skriv vad du tycker om den eller de produkter du köpt.
 


Gilla oss på Facebook