Produkter

Sök i butik

Nyhetsbrev

Information

Kontakt

Hippotique AB

Gillbergagatan 26

582 73 Linköping

Sverige

Telefon: workLinda 0702-677332
bloglovin Instagram Webbshop från E-butik.se
Om oss

Din livsstil. Vår passion.

Hippotique AB grundades 2011 i Linköping av Linda Molin och Patricia Åkesson.

Namnet Hippotique är en kombination av Hippo - som betyder häst, och boutique - modebutik. De markerade bokstäverna H och Q i logotypen står för High Quality.


Affärsidén med Hippotique är att bedriva en verksamhet där vi erbjuder kvalitativa varor och märken med inriktning på den aktiva ryttaren. Vi samarbetar med noggrant utvalda leverantörer av kända märken och letar hela tiden efter innovativa produkter som passar den livsstil du valt - till vardags och till tävling, i regn och solsken. Snyggt och smart ska det vara! 
Vårt mål är att så många som möjligt av våra produkter ska vara granskade och provade av antingen oss själva eller vårt team, vi vill veta att vi rekommenderar den rätta produkten för ditt behov.


Vi förmedlar gärna kontakter och kan tipsa om föreläsningar, utbildningar och övrig hjälp på alla nivåer, oavsett om du är ridskoleryttare eller tävlingsryttare så är du speciell för oss.  Vi brinner passionerat för det vi gör och hoppas att det ska märkas i vårt sätt att bemöta dig som kund.


Vår butik hittar du på Gillbergagatan 26, Tornbyområdet i Linköping. Hit kan du komma under våra ordinarie öppettider, men också boka in dig för Personal Shopping på en tid som passar dig, själv eller tillsammans med ett par vänner.


Vi hälsar dig varmt välkommen som kund till Hippotique!


Linda Molin och Patricia Åkesson
grundare Hippotique AB


Under 2013 valde vi att avbryta vårt affärsmässiga kompanjonskap, då Patricia flyttade till annan ort. Linda driver sedan dess Hippotique vidare i egen regi. 


 

Gilla oss på Facebook