Produkter

Sök i butik

Nyhetsbrev

Information

Kontakt

Hippotique AB

Gillbergagatan 26

582 73 Linköping

Sverige

Telefon: workLinda 0702-677332
bloglovin Instagram Webbshop från E-butik.se

Behöver du hästtransport?

Vi erbjuder Hästtaxi om du av någon anledning inte vill/kan köra din häst själv. Det kan röra sig om kortare transporter till klinik, visning, tävling, träning eller längre transporter såsom permanent flytt eller till och från beten.

Vid bokning av hästtaxi tillhandahåller Hippotique lädergrimmor, transportskydd, vattenhink + dunk, hönät (tomt), sårvårdsutrustning och lastlinor. Självklart finns transportören även tillhands för hjälp med lastning och omhändertagande av hästen under hyrtiden.
Transporten städas och desinficeras av Hippotique mellan varje transport och strös med spån. En skiva att "stänga av" spiltan med gör att vi även kan köra små ponnier.

Hippotique är registrerad transportfirma och Linda är certifierad hästtransportör för transporter under 8 timmar. Transporten vi kör med är en tvåhästars boogievagn med sadelkammare. Den har hård mellanvägg, rejäla bommar fram och dörrar bak, öppningsbara fönster i taket samt fläkt för extra ventilation under varma dagar. Transporten är extra bred och extra hög.

Riktpriser exklusive moms: 6,50 kr/km samt 280:-/h under stillastående tid.

Kontakta oss för mer information och offert: info@hippotique.seRing för bokning: Linda 0702-677 332 eller skicka förfrågan till info@hippotique.se så ringer vi upp dig.

Gilla oss på Facebook